Muistimpas taas, että ei ole tullu tänne kirjoteltua hyyyyvin pitkään aikaan. On ollu kiire koulujuttujen ja kaiken muun kanssa. Ficciä olen kirjottanu tässä kuukauden ajan, joten tänne kirjottaminen on vähän jääny. Pitääkin ottaa niskasta itteeni kii.

Ei sillä, että mitään merkittävää ois tapahtunu. Syyslomalla oon nyt ja kuten yleensä vanhempien luona. Käytiin tänään iskän kanssa kuopiossa, koska kissa oli (jälleen kerran) nakertanu mun kuulokkeiden johdon poikki. Kyllästyttää koko ajan tuhlata rahaa kuulokkeisiin, joten ostin tällä kertaa langattomat. Kyllä se vähän kirpasee ku tililtä lähtee 80€ kuulokkeisiin, mutta iskä lupas antaa mulle 30€ joten ei se viiskymppiä oo niin paljoo.

Huomenna luultavasti sitten tilailen taas netistä tavaraa. Kenkien pitäis saapua ens viikolla. Kerrankin ku rahaa on nii sitä pitää tuhlata vai mitä? (Iskä tosin makso ne kengät.) Tilaan Super Juniorin Super Show 3 DVD'n joka maksaa toimituskuluineen 40€. Huhhuh kyllä tää innokkaan fanin elämä on yhtä rahan menoo.