Otsikosta voittekin päätellä mitä tein viime viikonloppuna. Perjantaina suuntasin bussilla Suonenjoelle ja lauantaina menin illalla kaverini luo yöks. Sunnuntaina sitten herättiin joskus kuuden aikoihin ja suunnattiin kahdeksan jälkeen juna-asemalle. Junassahan sitten istuttiin jotain 4 tuntia ja saavuttiin helsinkiin vähän ennen yhtä. 

Käytiin kiertelemässä kauppoja ja nähtiin yhtä kaveriaki. Neljältä sitte saatiin hotellihuone ja vietiin ylimääräsiä kamoja sinne. Kuudelta lähettiin kävelemään Gloriaa kohti. Jono oliki aika pitkä, koska se kierti koko korttelin ja meidän jälkeenki sinne tuli vielä paljon ihmisiä. 

Kyseessä oli siis LEDApplen keikka, jota me oltiin ootettu jo yli kuukaus. Keikka oli aivan uskomaton enkä voi vieläkää uskoo, että oon nähny ne livenä. Keikka alko 20:30 ja loppu joskus kymmenen jälkeen. Jalat oli niin kipeenä ja yöllä saatto herätä siihen, että pohje kramppaa mut oli se sen arvosta.

Maanantaina käytiin sitte shoppalemassa. Ostin Monkitla aivan ihanan paidan ja cyberistä violetit piilolinssit. Puol viis lähti mun juna takasin Jyväskylään. 

Ja sitten vielä niille, jotka ei tiiä LEDApplee voitte painaa TÄSTÄ