En oo muistanu kirjottaa yli viikkoon. Harmittaa kauheesti, mutta eipä tässä oo oikein mitään tapahtnukkaa. Viime viikko oli koeviikko nii ei siinä oikin mitää ihmeellistä tapahtunu. MUTTA perjantaina oli stressinpurkupäivä. Oli meidän armaan IB-linjan bileet. Hyvä tunnelma, hyvä musiikki ja mahtava meno niinku aina.

Mutta bileet sitte loppu ja lauantaina huono olo. Olin sitte viikonlopun kotona, koska vastustuskyky alenee ja sain kissalta allergiakohtauksen. Kuume saatto jopa nousta ja oli aika pyllystä.

Tällä viikolla saahaan tietää koeviikon tulokset. Matikasta sain kutosen. Oon aika ylpee, koska luulin etten pääse ollenkaa läpi. Ruotsista tuli kasi ja samoin enkusta. Mutta IB-enkun arvosana on kansallisella puolella tavallaan yhen korkeempi. Näimpä normaalien näkökulmasta 8--->9, koska meitä arvioidaan tiukemmin ku kansallisella puollla olevia.

Ja tänään koulun jälkeen sää oli kamala, joten mentiin kaverin kanssa käymään kahvilassa. Pala unelmasuklaakakkua ja kaakaota on aina hyväksi,

CAM00161-normal.jpgCAM00162-normal.jpg